Min baggrund

Jeg er politiker, virksomhedsejer og lidt af en rejsenørd.

Jeg er i dag medlem af Folketinget for Konservative og valgt i Københavns Omegn. Tidligere har jeg været medlem af Københavns Borgerrepræsentation og Konservatives politiske leder i København.

Udover politik har jeg også virksomheden Hamlet Tours, som kører sightseeingture i København og til Kronborg, Frederiksborg Slot og Roskilde for udenlandske turister. Jeg startede virksomheden helt fra bunden i 2012, da jeg var arbejdsløs efter at vi havde fået en lussing ved valget i 2011. Jeg tog et buskørekort i Brøndby, lånte en gammel bus og gik rundt til hotellerne i København for at få kunder. Det har lært mig meget om at drive virksomhed.

I dag er der ansat 15 personer og en professionel leder, så jeg ikke er involveret i den daglige drift og kan koncentrere mig om politik.

Endelig er jeg ekstern lektor i finansiering på CBS, hvor jeg forelæser om efteråret. Tidligere har jeg arbejdet som mellemleder i Novo Nordisks forskningsområde. Jeg er uddannet cand.merc. og reserveofficer.

I min nogle gange lidt sparsomme fritid spiller jeg fodbold og rejser meget. Jeg elsker at se nye dele af verden med min rygsæk, og i 2009 jeg var den yngste dansker, som havde besøgt mere end 100 forskellige selvstændige lande (i dag er jeg på 150). Mine to yndlingssteder i verden er Grønland og New Zealand.