Min baggrund

Jeg er far, politiker, virksomhedsejer og lidt af en rejsenørd.

Jeg er lykkeligt gift og far til to små sønner. 

Siden juni 2015 har jeg været medlem af Folketinget og i et år var jeg erhvervsminister. Tidligere har jeg været medlem af Københavns Borgerrepræsentation og Konservatives politiske leder i København.

Udover politik har jeg også virksomheden Hamlet Tours, som kører sightseeingture i København og til Kronborg, Frederiksborg Slot og Roskilde for udenlandske turister. Vi har også undersiden kbhminibus.dk, hvis nogen har brug for billig leje af en minibus. Jeg startede virksomheden helt fra bunden i 2012, da jeg var arbejdsløs efter, at vi havde fået en lussing ved valget i 2011. Jeg tog et buskørekort i Brøndby, lånte en gammel bus og gik rundt til hotellerne i København for at få kunder. Det har lært mig meget om at drive virksomhed.

I dag er der ansat 12 personer og en professionel leder, så jeg ikke er involveret i den daglige drift og kan koncentrere mig om politik.

Tidligere har jeg arbejdet som mellemleder i Novo Nordisks forskningsområde og været underviser i finansiering på Handelshøjskolen i København (CBS). Jeg er uddannet cand.merc. og reserveofficer.

I min nogle gange lidt sparsomme fritid spiller jeg fodbold og rejser meget. Jeg elsker at se nye dele af verden med min rygsæk, og i 2009 jeg var den yngste dansker, som havde besøgt mere end 100 forskellige selvstændige lande (i dag er jeg på 153). Mine to yndlingssteder i verden er Grønland og New Zealand.