Støt mig

Hvis du har lyst til at hjælpe en ægte borgerlig i den politiske kamp, hører jeg naturligvis meget gerne fra dig. Der er altid brug for gode folk, og der er mange muligheder for at hjælpe til. Hvad enten du er god til at redigere hjemmeside, skrive læserbreve, ringe rundt til folk, designe valgmateriale, arrangere demonstrationer eller hænge plakater op, så vil jeg blive glad for en hånd. I politik kan man ikke klare sig alene.

Økonomiske bidrag er også meget velkommen. Det er meget dyrt at føre valgkamp. Mulighederne er langt bedre, hvis der er råd til annoncer og lignende. Bidrag kan indbetales til: Reg. nr.: 9570 Kontonr.: 11502806.

Dette er kontonummeret til en valgfond, som støtter mine valgkampe. Der er ikke oplysningspligt om indbetalinger til valgfonde, men da det ikke skal medføre mere lukkethed, at vi bruger en valgfond, følger vi gerne reglerne for oplysning om politiske bidrag og oplyser derfor gerne, at følgende har givet beløb over 20.000 kr. i  forbindelse med folketingsvalgkampen i 2015:

Det Konservative Folkeparti, Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk, Det Konservative Folkeparti i Københavns Omegn og Rasmus Jarlov. Derudover har det tidligere konservative folketingsmedlem Kai Dige Bach bidraget til valgkampen ved på eget initiativ at indrykke annoncer for et beløb, som ikke er os bekendt, men som vi gætter på er over 20.000 kr.

Vi kan ikke oplyse om mindre bidrag, da de er givet under forudsætning af, at det ikke ville blive offentliggjort jf. reglerne for privat partistøtte.

Bemærk dog at vi i fremtidige valgkampe ønsker at kunne offentliggøre alle bidrag, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man indbetaler.

 

Du kan også få tilsendt en håndfuld flyers om Rasmus, som du kan dele ud i opgangen, til dine naboer, venner og familie. Indtast navn, adresse, postnr og mail her til højre, så sender vi det til dig.