Om Rasmus

Jeg er 40 år gammel. Jeg er født i Århus, men har boet næsten hele mit liv i Københavnsområdet. De sidste 17 år har jeg boet i Grøndal, som ligger mellem Nordvestkvarteret og Vanløse.

Ved kommunalvalget i november 2009 blev jeg valgt til Københavns Borgerrepræsentation og er nu Konservatives politiske leder i København.

Det er min ambition at komme tilbage til Folketinget, hvor jeg tidligere har siddet i knap to år som suppleant for Connie Hedegaard. Da var jeg partiets uddannelses-, kommunal-, medie-, kirke- og kulturordfører.

Jeg lever af mit lille sightseeingselskab, som jeg startede for to år siden. Vi er i dag fem mand og kører turister rundt til dansk kulturarv (Kronborg, Frederiksborg Slot, Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet). Derudover er jeg ekstern lektor i finansiering på CBS, hvor jeg forelæser på flere forskellige bacheloruddannelser. Tidligere har jeg arbejdet som mellemleder i Novo Nordisks forskningsområde. Jeg er uddannet cand.merc. og reserveofficer.

I min nogle gange lidt sparsomme fritid spiller jeg fodbold og rejser meget. Jeg elsker at se nye dele af verden med min rygsæk, og jeg er den yngste dansker, som har besøgt mere end 100 forskellige selvstændige lande. (129 for at være helt præcis). Mine to yndlingssteder i verden er Grønland og New Zealand.

CV

Rasmus Jarlov 
Rødkildevej 50
2400 København NV
Tlf: 24 69 28 57
rasmus@jarlov.dk

Født 29. april 1977 i Århus

2012 - Leder og politisk ordfører
Konservative i Københans Borgerrepræsentation
2010 - Medlem af Københavns Borgerrepræsentation
Næstformand for Børne- og Ungeudvalget
'10-'11 Medlem af Folketinget 
kultur-, kommunal- og medieordfører
'04-'10 Ansat i Novo Nordisk A/S
Slutstilling som mellemleder i forskningsområdet (R&D, CMC Supply)
'98-'03 Cand.merc. (Applied Economics and Finance) på Handelshøjskolen i København

HA (almen) på Handelshøjskolen i København

Heraf to semestre på udvekslingsophold i New Zealand og Frankrig
'96-'98 Reserveofficersuddannelse i Flyvevåbnet 
'92-'96 Ordrup Gymnasium + et års udvekslingsophold i Michigan, USA